Onderhoud

 

Elke machine heeft onderhoud nodig, ook uw auto. Daarom is regulier onderhoud zo belangrijk. De APK is essentieel voor uw auto, maar wel slechts een momentopname. Als u uw auto regelmatig laat controleren, verkleint u de kans op pech onderweg én op ongelukken.

Aan een auto in topconditie worden defecten bovendien eerder herkend. Als ze dan tijdig kunnen worden verholpen, spaart u onnodig dure reparaties op een later moment uit.
 

Wanneer heeft uw auto onderhoud nodig?

De hedendaagse auto is vaak voorzien van een automatische service indicatie. Wanneer uw auto onderhoud nodig heeft gaat er een lampje op uw dashboard branden of krijgt u een tekst in uw display te zien. Deze service melding is over het algemeen aanwezig bij auto's na bouwjaar 2000 en jonger. Wanneer u eerder in onderhoud bent geweest bij Garage van der Hee zit er een kaartje in uw auto waar wij de volgende onderhouds beurt voor u hebben genoteerd.  

 

Seizoenscheck

Naast het reguliere onderhoud zijn er ook vaak diverse seizoenschecks beschikbaar. Deze checks zijn niet bedoeld als vervanger voor een reguliere onderhoudsbeurt maar kijkt in een specefiek seizoen naar de belangrijke pnten waar rekening meegehouden moet worden. U kunt nu bij Garage van der Hee terecht voor de zomercheck.

 

Afspraak maken? Dit kan telefonisch 0172-612556 of per mail.

 

Waar word uw auto onderhouden?

Bekijk dankzij de hedendaagse technologie onze moderne werkplaats waar uw auto onderhouden word:

 

 

Garage van der Hee

Vinkebuurt 69

2471 XB Zwammerdam

T: 017-2612556

F: 017-2614438

E: post@garagevanderhee.nl

 

 

Onderbalk Garage van der Hee Partners Smaller.png