Doelstelling

 

Onze doelstelling

De doelstelling van ons bedrijf is na al die jaren niet veel veranderd: Wij streven ernaar zoveel mogelijke klanten de grootst mogelijke service te verlenen met een persoonlijke noot tegen een goede prijs met behulp van technisch goed onderlegd personeel. Een mond vol, nietwaar. Wij hebben er dan ook een behoorlijke dagtaak aan.

 

Verkoop

Of het nou gaat om een goedkope kleine en zuinige occasion, of om een nieuwe grote auto. Bij Garage van der Hee is er voor ieder wat wils. U kunt informatie opvragen omtrent de bestaande of nieuwste modellen, en desgewenst maken wij een passende offerte voor u op. Ook inruil van uw oude auto is voor ons geen probleem. Dankzij ons grote netwerk bestaan er meerdere mogelijkheden om uw oude auto weer een nieuw leven in te blazen. Dit alles wordt verzorgd door Henk van der Hee (directeur) en Henrieke van der Hee (junior verkoper). 

 

Accessoires

In ons pakket hebben wij ook nog de verkoop en montage van accessoires. Denk daarbij niet alleen aan 'dikke wielen' e.d., maar ook aan zgn. diesel-tuning, bluetooth parrot-systemen, navigatie-systemen, trekhaken, dakdragers enz. 

 

Schade

Voorts kunnen wij het hele schadetraject voor u verzorgen: taxatie, bemiddeling en afhandeling. Taxatiekosten brengen wij alleen in rekening wanneer u het schadeherstel niet door ons laat uitvoeren. Wij beschikken zelf niet over een schade-afdeling, maar maken gebruik van gerenommeerde bedrijven die aangesloten zijn bij diverse branche-verenigingen (zoals Focwa, Schadegarant etc.). 

 

Receptie

Hier meldt u zich, aan de receptie of telefonisch, en wordt u te woord gestaan door onze receptionist. De bezetting is overzichtelijk: Receptie, Ton Ooms met daarnaast Dirk Jan, chef werkplaats. Wij vinden het belangrijk om de lijnen zo kort mogelijk te houden, voor ons werkplezier en voor uw duidelijkheid.

 

Werkplaats

Dit is het hart van ons bedrijf. In onze goed uitgeruste werkplaats staat een team van enthousiaste, klantgerichte medewerkers klaar om u  te helpen. Zij verrichten onderhoud, reparaties en monteren accessoires. Het is eigenlijk - om in de sfeer te blijven - de motor waar ons bedrijf op draait. Zij maken hierbij gebruik van geavanceerde apparatuur zoals testkasten, remmenbank, uitlijnapparatuur, de- en montage-apparatuur etc. Regelmatig is er iemand op cursus en worden gevorderde opleidingen gevolgd. Scholing staat hoog in ons vaandel! 
 

                        Onze leus is niet voor niets:

Garage van der Hee BV, voor alles op autogebied;

                        Gun uzelf onze service en neem contact met ons op!

 

 

Garage van der Hee

Vinkebuurt 69

2471 XB Zwammerdam

T: 017-2612556

F: 017-2614438

E: post@garagevanderhee.nl

 

 

Onderbalk Garage van der Hee Partners Smaller.png